Skip to main content

Een verblijf reserveren

U kunt niet online reserveren maar uitsluitend reserveren per tel. 0497-513106 of via info@pensionboslucht.nl

Let op! Voor de schoolvakanties zijn wij snel volgeboekt. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. Vol=Vol!

Waar u rekening mee dient te houden…

Wilt u een verblijf voor uw huisdier boeken bij Pension Boslucht, let dan op de entingen van uw huisdier. Voor uw hond is een recente cocktail en kennelhoest enting verplicht.

Voor katten is dit de katten- en niesziekte enting. We verplichten de inenting voor Bordetella ook bij katten. Een goede vlooienbehandeling en ontworming vóór aankomst is aan te bevelen, dit geldt zowel voor kat als voor hond.
Het is ook mogelijk om uw huisdier bij ons te laten vaccineren. Meer informatie hierover vindt u hier.

Voor verdere inlichtingen kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen.

Pension Boslucht

Een heerlijke ontmoetingsplek voor uw hond!

Wat Pension Boslucht ook belangrijk vindt..

Naast een eigen binnenverblijf en de nodige hoeveelheid beweging is ook de juiste voeding erg belangrijk. We hebben daarom maar liefst 12 verschillende soorten kwaliteitsvoeding van Royal Canin, Greenheart en Hill’s.
Als u uw hond liever zijn eigen voeding geeft, bijvoorbeeld in verband met een dieet of allergie, kunt u dat gewoon meegeven.
Daarnaast is het mogelijk om iets lekkers als kauwbotjes of koekjes mee te geven, deze zijn ook verkrijgbaar in het pension. De honden hebben ten alle tijden vers drinkwater tot hun beschikking.

Naast het 4 maal daagse speeluurtje zijn er ook extra opties als een boswandeling of activitygames mogelijk. Dit kunt u bij het maken van de reservering of het brengen aangeven bij een van onze medewerkers.

Aandacht voor uw hond
Tevreden dieren
Activity games