Dagindeling pensiongast

Wil je graag weten hoe een dag bij ons in het pension er uit ziet?

dscn0501

‘S ochtends vroeg mogen alle honden naar buiten om een frisse neus te halen, lekker te spelen en hun behoefte te doen. Na zo’n uurtje buiten spelen gaan de honden naar binnen en is hun bed mooi opgedekt, staat het ontbijt geserveerd en is het water ververst.

Ze krijgen dan de gelegenheid om een lekker dutje te doen en bij te komen van het ravotten in de speelweide. Eenmaal uitgerust mogen ze later in de ochtend nog een keer naar buiten om vervolgens hun hondensiësta te beginnen. In de middag hebben we namelijk altijd een hondensiësta, dat betekent dat er niemand bij de honden in de gangen komt zodat ze absolute rust hebben. Niet alleen de wat oudere honden slapen graag, maar ook de jonge honden hebben hun rust juist hard nodig.

De speelweides worden ondertussen helemaal schoongemaakt (dagelijks) en in de namiddag maken we de honden weer wakker om buiten te komen spelen. Na het spelen staat het avondeten al klaar met een bak vers water. Vervolgens mogen ze ‘s avonds voor het slapen nog een keer naar buiten en hebben zo een heerlijke dag achter de rug. Honden mogen hun mand/kussen/kleed van thuis mee brengen (op eigen risico), maar ze mogen het ook van ons lenen.


dscn6797De katten beginnen hun dag meestal lekker lui… Langzaam ontwaken ze als we binnen komen met het ontbijt. Ze kunnen dan in alle rust lekker eten en ontvangen in de meeste gevallen graag een knuffel van ons. Na het eten wordt het kattenverblijf schoongemaakt. Vaak zijn ze erg nieuwsgierig en helpen ze graag een handje mee door op onze schoot te springen of  ze houden juist alles van een afstand in de gaten. Er is ook gedacht aan de buitenkatten want we hebben twee buitenverblijven waar ze vogeltjes kunnen spotten vanuit hun hangmat, dát is pas vakantie! In de middag spelen we regelmatig met een laserlampje, balletjes/ nepmuisjes etc.  De rest van de dag liggen ze te dutten in een van de hangmatten, krabpalen of zachte mandjes en vroeg in de avond krijgen ze weer hun avondeten.

Katten met een speciaal dieet worden tijdens de eettijden even apart gezet zodat we er zeker van zijn dat ze de juiste brokjes binnen krijgen. Wij voeren Royal Canin Fit 32, Greenheart Lam Rijst en Royal Canin Urinary (veterinair voer).  Indien uw kat een andere brok heeft i.v.m. dieet dan kunt u die uiteraard meenemen en zorgen wij dat de juiste brokjes worden gegeven.

Locatie

Postelseweg 193
5521 RD Eersel
Noord-Brabant (NL)

info@pensionboslucht.nl
+31(0)497 513106

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag
Hele dag: 08:00 - 19:00 uur
Weekend
Ochtend: 08:00 - 12:30 uur

Avond: 16:00 - 19:00 uur

Brengen & halen

Maandag t/m zaterdag
Ochtend: 10:00 - 11:00 uur
Avond: 18:00 - 19:00 uur
Zondag
Ochtend: gesloten
Avond: 18:00 - 19:00 uur

Dagopvang

Ochtend: 08:00 - 11.00 uur
Avond: 17:00 - 19:00 uur

Bij dagopvang is vroeger brengen in overleg evt. mogelijk.

© Reclamestudio Digi-Z. All rights reserved.