Hondenverblijf

Hoe zien de verblijven eruit van pension Boslucht

Het hondenpension is ingedeeld in 6 units met lichte, ruime binnenverblijven.
Deze units zijn voorzien van een luchtcirculatiesysteem en vloerverwarming om de temperatuur zo optimaal mogelijk te houden.
Uw hond heeft bij ons het hele jaar door een eigen binnenverblijf, ook in het hoogseizoen.
De verblijven zijn erg ruim waardoor het mogelijk is meerdere honden uit één huishouden samen te plaatsen. Indien gewenst kunt u voor uw hond zijn vertrouwde spulletjes als een mand, kussen of speeltje meebrengen, maar het is ook mogelijk om een mand en/of kleedje van ons te gebruiken.

Op onze 8 grote speelweides kunnen de honden zich 4 keer per dag lekker uitleven.
Wij proberen voor iedere hond één of meerdere (speel)maatjes te vinden, afhankelijk van hoe sociaal de hond is. We kijken bij iedere hond steeds waar hij of zij bij past, uw hond wordt dus nooit zomaar in een groep gezet.
Sociale, speelse honden zitten meestal in een groepje waarmee ze lekker kunnen ravotten, terwijl de oudere pensiongasten op hun gemak wat rondsnuffelen met andere rustige honden.
Alle rassen zijn bij ons welkom.
Ook honden die minder sociaal zijn naar soortgenoten kunnen bij ons terecht, die kunnen dan eventueel alleen in de speelweide. Wij vragen u voorafgaand hoe uw hond met anderen is.

Pension Boslucht

Een heerlijke ontmoetingsplek voor uw hond!

Wat Pension Boslucht ook belangrijk vindt..

Naast een eigen binnenverblijf en de nodige hoeveelheid beweging is ook de juiste voeding erg belangrijk. We hebben daarom maar liefst 12 verschillende soorten kwaliteitsvoeding van Royal Canin, Greenheart en Hill’s.
Als u uw hond liever zijn eigen voeding geeft, bijvoorbeeld in verband met een dieet of allergie, kunt u dat gewoon meegeven.
Daarnaast is het mogelijk om iets lekkers als kauwbotjes of koekjes mee te geven, deze zijn ook verkrijgbaar in het pension. De honden hebben ten alle tijden vers drinkwater tot hun beschikking.

Naast het 4 maal daagse speeluurtje zijn er ook extra opties als een boswandeling of activitygames mogelijk. Dit kunt u bij het maken van de reservering of het brengen aangeven bij een van onze medewerkers.

Aandacht voor uw hond
Tevreden dieren
Activity games

Locatie

Postelseweg 193
5521 RD Eersel
Noord-Brabant (NL)

info@pensionboslucht.nl
+31(0)497 513106

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag
Hele dag: 08:00 - 19:00 uur
Weekend
Ochtend: 08:00 - 12:30 uur

Avond: 16:00 - 19:00 uur

Brengen & halen

Maandag t/m zaterdag
Ochtend: 10:00 - 11:00 uur
Avond: 18:00 - 19:00 uur
Zondag
Ochtend: gesloten
Avond: 18:00 - 19:00 uur

Dagopvang

Ochtend: 08:00 - 11.00 uur
Avond: 17:00 - 19:00 uur

Bij dagopvang is vroeger brengen in overleg evt. mogelijk.

© Reclamestudio Digi-Z. All rights reserved.