Even voorstellen

Hoewel de liefde voor dieren er al vanaf jongs af aan in zit, volgde Margriet de HBO opleiding Toerisme en recreatie. 
Na op uiteenlopende plaatsen zowel in Nederland als in het buitenland stage te hebben gelopen en te hebben gewerkt, behaalde ze in 2009 haar diploma. Ongeveer een jaar later besloot ze het roer om te gooien en te gaan werken waar haar passie ligt; bij het zorgen voor dieren en zo kwam ze in 2010 bij pension Boslucht terecht. margriet

In de afgelopen jaren heeft ze erg veel ervaring op gedaan als het gaat om opvoeding en het beoordelen van hondengedrag. Naast het verzorgen van de pensiongasten is Margriet ook actief achter de schermen bij het pension en zorgt ze dat u altijd op de hoogte wordt gehouden via Facebook en de website. 
Haar eigen Vizsla Tüz is regelmatig van de partij om lekker te spelen met de honden in het pension.

Margriet

 

Het team van Pension Boslucht

Wij gaan voor topkwaliteit, zowel voor de accommodatie en voeding maar ook in service verlenen!

Bianca

Bianca

“Hallo, welkom op onze site.“
Margriet

Margriet

“Welkom bij Pension Boslucht“

Geertjan

Geertjan

“Wij staan u graag te woord.“

Patricia

Patricia

“Ik zorg met veel plezier voor uw huisdier“

Simone

Simone

“Leuk u hier te treffen!“

Thomas

Thomas

“Ik zorg graag voor een onvergetelijk leuk verblijf van uw huisdier!”

Patty

Patty

Patty komt oorspronkelijk uit Tilburg, maar woont sinds een aantal jaar in Reusel met haar vriend, hond Amy en drie konijnen. Ze heeft de opleiding dierenverzorging in Boxtel afgerond met daaropvolgend de opleiding tot trimster en is sinds juni 2018 werkzaam in het pension. Voordat ze hier kwam werken heeft ze veel ervaring opgedaan in andere pensions, waardoor ze direct goed in het team past.

Dit alles zorgt er voor dat ze in de loop der jaren veel kennis heeft vergaard over het gedrag bij honden en katten, maar ook de verzorging er van, met vachtverzorging als specialisme.


In haar vrije tijd geniet ze van boswandelingen met haar hond Amy. Een lieve labrador die ze heeft opgevangen omdat de vorige eigenaar er niet meer voor kon zorgen. Het maakt haar gelukkig om andere honden en katten gelukkig te maken, dus met veel liefde en plezier doet ze de verzorging van de pensiongasten!