Het kattenpension is in 2019 geheel vernieuwd! Het is ingedeeld in twee luxe ruimtes met beide aangrenzend een buitenverblijf. Ook is er veel ruimte op de 1e verdieping dat bereikbaar is d.m.v. een brede trap. Op de 1e verdieping kunnen ze naar beneden kijken en zo alles goed in de gaten houden, iets waar katten dol op zijn. De katten lopen vrij rond waardoor ze veel bewegingsvrijheid en klim- en speelmogelijkheden hebben. Katten die de aanwezigheid van andere katten niet waarderen hebben genoeg mogelijkheden om zich terug te trekken op een rustig plekje, bijvoorbeeld in onze klimboom, boven of in één van de vele krabpalen.

De temperatuur in het verblijf wordt geregeld d.m.v. vloerverwarming en airconditioning, dus wij zorgen altijd voor een aangenaam klimaat voor uw kat.

Op het menu staan verschillende soorten kwaliteitsvoeding van Royal Canin en Greenheart, waaronder ook Royal Canin Urinary voor katten met blaasgruis. Als u liever heeft dat uw kat zijn eigen voeding krijgt in verband met een dieet of allergie, dan kunt u dat uiteraard mee brengen. Om katten met speciale voeding goed te kunnen controleren verblijven ze tijdens het eten in aparte verblijven. Indien gewenst kunt u voor uw kat zijn vertrouwde mandje of dekentje meebrengen.

Plattegrond

Locatie

Postelseweg 193
5521 RD Eersel
Noord-Brabant (NL)

Tel. bereikbaar

ma t/m vr: 08.00 – 19.00u 
weekend:  08.00 – 12.30u
                     16.00  – 19.00u

Contact opnemen

Tel.
0031(0)497 – 51 31 06
Email +
info@pensionboslucht.nl