Skip to main content

Medische begeleiding

Pension Boslucht

Alle honden en katten zijn bij ons van harte welkom, ook als ze extra medische zorg nodig hebben. Deze dieren worden uitstekend opgevangen door de aanwezigheid van een paraveterinair (gediplomeerd dierenartsassistente).

Onze medewerksters hebben veel ervaring in het verzorgen van huisdieren die speciale voeding nodig hebben, suikerziekte hebben of medicijnen toegediend moeten krijgen.

Als uw hond of kat voor het eerst bij ons op bezoek is nemen wij altijd de tijd om alles met u door te spreken. Wij noteren niet alleen het medicijngebruik en de medische achtergrond van uw huisdier, maar ook de naam van de dierenartsenpraktijk waar uw huisdier onder behandeling is.

Voor een optimale verzorging van honden en katten met eventuele gezondheidsproblemen zijn deze gegevens erg belangrijk. Indien nodig nemen wij contact op met uw eigen dierenarts voor meer informatie of overleg.

Naast een eigen para-veterinaire medewerkster hebben we nauw contact met onze vaste dierenartsen waarbij wij 24 uur per dag direct terecht kunnen.