Even voorstellen

patriciaDe Groene Campus in Helmond is de plek waar Patricia in 2008 haar diploma behaalde voor de niveau 4 opleiding dierverzorging. Na deze opleiding heeft ze 3 jaar als onderwijsassistente gewerkt en was ze daarna 2 jaar werkzaam als instructrice en uitlaatster bij een hondenschool/uitlaatservice. Ondertussen heeft ze meerdere gedragsopleidingen gevolgd en ook ervaring opgedaan bij het Dierenasiel de Doornakker waar ze van 2013 tot 2016 heeft gewerkt. Sinds 2015 werkt ze met veel plezier bij Pension Boslucht. Met haar border collie Bugs is Patricia actief in het speuren en Dogdance.

Patricia

Het team van Pension Boslucht

Wij gaan voor topkwaliteit, zowel voor de accommodatie en voeding maar ook in service verlenen!

Bianca

Bianca

“Hallo, welkom op onze site.“
Margriet

Margriet

“Welkom bij Pension Boslucht“

Geertjan

Geertjan

“Wij staan u graag te woord.“

Patricia

Patricia

“Ik zorg met veel plezier voor uw huisdier“

Simone

Simone

“Leuk u hier te treffen!“

Thomas

Thomas

“Ik zorg graag voor een onvergetelijk leuk verblijf van uw huisdier!”

Patty

Patty

Patty komt oorspronkelijk uit Tilburg, maar woont sinds een aantal jaar in Reusel met haar vriend, hond Amy en drie konijnen. Ze heeft de opleiding dierenverzorging in Boxtel afgerond met daaropvolgend de opleiding tot trimster en is sinds juni 2018 werkzaam in het pension. Voordat ze hier kwam werken heeft ze veel ervaring opgedaan in andere pensions, waardoor ze direct goed in het team past.

Dit alles zorgt er voor dat ze in de loop der jaren veel kennis heeft vergaard over het gedrag bij honden en katten, maar ook de verzorging er van, met vachtverzorging als specialisme.


In haar vrije tijd geniet ze van boswandelingen met haar hond Amy. Een lieve labrador die ze heeft opgevangen omdat de vorige eigenaar er niet meer voor kon zorgen. Het maakt haar gelukkig om andere honden en katten gelukkig te maken, dus met veel liefde en plezier doet ze de verzorging van de pensiongasten!