Nieuws

Tijdelijk aangepaste algemene voorwaarden per ingang van 1 juni 2020

Vanaf 15 juni zal het weer mogelijk zijn om naar verschillende Europese landen te reizen voor vakantie. Hierdoor worden momenteel veel reserveringen aangepast en nieuwe reserveringen aangevraagd. Daarnaast staan er voor de zomerperiode nog veel reserveringen op de wachtlijst waar we op dit moment mee bezig zijn.

Vanwege deze vele nieuwe aanvragen en aanpassingen vragen wij meer zekerheid van alle nieuwe reserveringen die nog geboekt moeten worden voor de maanden juli en augustus.

We hebben bij voorgaande annuleringen i.v.m. het corona virus al met een versoepelde annuleringsregeling gewerkt, maar om iedereen meer duidelijkheid te geven over hun eventueel te annuleren reservering in de zomervakantie, hebben wij besloten om de algemene voorwaarden tijdelijk aan te passen.

De annuleringsregeling die in onze reguliere algemene voorwaarden bij artikel 5 staat zal niet meer van kracht zijn per 1 juni 2020. De algemene voorwaarden vindt u op: http://www.pensionboslucht.nl/eersel/wp-content/uploads/voorwaarden_pension_boslucht_2020.pdf

Per 1 juni 2020 treffen we onderstaande annuleringsregeling voor alle nieuwe reserveringen in juli/augustus:

Bij een nieuwe reservering voor de maanden juli en augustus wordt er een aanbetaling gerekend van 50% van de totaalprijs, met een betalingstermijn van 2 weken. De aanbetaling is niet-restitueerbaar.

Bij annulering gelden de volgende betalingsverplichtingen:

  • Annulering tot 2 weken voor aanvang van het verblijf: de aanbetaling (50% van de totaalprijs)
  • Annulering binnen 2 weken voor aanvang van het verblijf: 100% van de totaalprijs

Voor eerder geboekte reserveringen in juli/augustus geldt het volgende:

Bij het maken van de reservering heeft u een aanbetaling van € 60,00 (per hond) of € 40,00 (per kat) voldaan. De aanbetaling is niet-restitueerbaar.

Bij annulering gelden de volgende betalingsverplichtingen:

  • Annulering tot 8 weken voor aanvang van het verblijf: de aanbetaling
  • Annulering 2 tot 8 weken voor aanvang van het verblijf: 50% van de totaalprijs
  • Annulering binnen 2 weken voor aanvang van het verblijf: 100% van de totaalprijs

Wij willen heel graag een onbezorgde vakantie voor u en uw huisdier bieden. Vanwege de vele omboekingen en nieuwe reserveringen is het momenteel erg druk op het kantoor. Hierdoor kan het zijn dat u soms wat langer op een reactie moet wachten dan dat u van ons gewend bent.

De aanvraag voor nieuwe reserveringen of eventuele annuleringen ontvangen we bij voorkeur via de mail.

Hopende op uw begrip en stel dat er vragen zijn kunt u ons altijd bereiken per mail (info@pensionboslucht.nl) of telefonisch op 0497-513106.

Team Pension Boslucht

Locatie

Postelseweg 193
5521 RD Eersel
Noord-Brabant (NL)

Tel. bereikbaar

ma t/m vr: 08.00 – 19.00u 
weekend:  08.00 – 12.30u
                     16.00  – 19.00u

Contact opnemen

Tel.
0031(0)497 – 51 31 06
Email +
info@pensionboslucht.nl