Even voorstellen

In 2001 trad Geertjan in de voetsporen van zijn moeder Ria; hij nam pension Boslucht van haar over. Van toen tot nu is pension Boslucht onder zijn leiding steeds blijven ontwikkelen en uitbreiden om de hoogst mogelijke kwaliteit te blijven leveren als het gaat om huisvesting, voeding en verzorging van de pensiongasten.

Naast het runnen van het pension houdt Geertjan zich dagelijks bezig met Dierentotaal, waar de klant terecht kan voor dierenbenodigdheden, voeding en advies. Dierentotaal runt hij al sinds 2005 en ook hierbij staat hij voor kwaliteit.
Geertjan woont samen met Monique en dochters Robin en Jara en hun twee honden Noa & Cyra bij het pension. Er is dus ook ‘s nachts altijd iemand aanwezig.

Geertjan Hettelaar

 

Het team van Pension Boslucht

Wij gaan voor topkwaliteit, zowel voor de accommodatie en voeding maar ook in service verlenen!

Bianca

Bianca

“Hallo, welkom op onze site.“
Margriet

Margriet

“Welkom bij Pension Boslucht“

Geertjan

Geertjan

“Wij staan u graag te woord.“

Patricia

Patricia

“Ik zorg met veel plezier voor uw huisdier“

Simone

Simone

“Leuk u hier te treffen!“

Thomas

Thomas

“Ik zorg graag voor een onvergetelijk leuk verblijf van uw huisdier!”

Patty

Patty

Patty komt oorspronkelijk uit Tilburg, maar woont sinds een aantal jaar in Reusel met haar vriend, hond Amy en drie konijnen. Ze heeft de opleiding dierenverzorging in Boxtel afgerond met daaropvolgend de opleiding tot trimster en is sinds juni 2018 werkzaam in het pension. Voordat ze hier kwam werken heeft ze veel ervaring opgedaan in andere pensions, waardoor ze direct goed in het team past.

Dit alles zorgt er voor dat ze in de loop der jaren veel kennis heeft vergaard over het gedrag bij honden en katten, maar ook de verzorging er van, met vachtverzorging als specialisme.


In haar vrije tijd geniet ze van boswandelingen met haar hond Amy. Een lieve labrador die ze heeft opgevangen omdat de vorige eigenaar er niet meer voor kon zorgen. Het maakt haar gelukkig om andere honden en katten gelukkig te maken, dus met veel liefde en plezier doet ze de verzorging van de pensiongasten!