Corona update 23-03-2020

Het corona virus treft velen van ons. Hier vindt u meer informatie over de extra service die wij leveren tijdens deze crisis.

Wij zijn geopend:
In deze moeilijke tijd willen wij graag met u meedenken voor een passende oplossing voor de verzorging van uw huisdier. Zo zijn wij gewoon open voor de opvang van uw hond of kat, ook dagopvang is mogelijk. Wanneer u dus geen last heeft van verkoudheid of grieperig bent kunt u uw huisdier gewoon bij ons komen brengen. Graag 1,5 meter afstand houden en 1 klant per huisdier binnen bij het brengen/halen.

NIEUW: wanneer u in de risicogroep valt en liever thuis blijft uit voorzorg en dus de hond niet uit kan laten, bieden wij graag de oplossing voor u. Zo komen wij bij u thuis om de hond uit te laten zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Wilt u graag gebruik maken van deze uitlaatservice dan kunt u het beste telefonisch (0497-513106) contact met ons hierover opnemen zodat we samen kijken naar de mogelijkheden.

Voer:
Het advies van het RIVM is om zo min mogelijk op pad te gaan. Hierin willen wij helpen zodat u thuis kan blijven wanneer u in de risico groep valt. Wanneer het voer van uw huisdier op raakt staan wij graag voor jullie klaar. We bezorgen het met plezier tot aan de voordeur.
We werken samen met meerdere diervoer winkels zodat we veel merken snel kunnen bezorgen.

Opvang overige huisdieren:
Stel dat u of iemand die u kent andere huisdieren heeft zoals vissen, knaagdieren e.d. en daar niet meer voor kan zorgen door bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of iets dergelijks, ook dan staan wij voor u klaar. We hebben een vakkundig team van dierenverzorgers die ook met alle liefde op uw andere huisdieren willen passen wanneer u dat zelf niet meer kan/mag.
Indien gewenst kunnen wij de huisdieren thuis ophalen. Graag alle benodigdheden van het dier dan mee geven a.u.b. zodat wij de juiste zorg die het dier thuis gewend is ook hier kunnen geven.

Ook werken we momenteel nauw samen met de Veiligheidsregio Brabant.
Uiteraard doen we alles met de juiste maatregelen die door het RIVM zijn geadviseerd. We vragen u vriendelijke zich daar ook aan te houden.

Voor verdere vragen zijn wij bereikbaar op 0497-513106 en info@pensionboslucht.nl