boslucht_7692Even voorstellen

In juli 2008 kwam Bianca als vakantiehulp ons team versterken.
Na haar opleiding dierverzorging niveau 4 bij Helicon Boxtel is ze als vaste medewerkster gebleven.In 2011 behaalde ze naast het werk in het pension ook de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente bij Cursuscentrum Barneveld.Bij pension Boslucht is ze naast de verzorging van de pensiondieren ook verantwoordelijk voor administratieve taken en het inplannen van reserveringen en de verblijven in het hoogseizoen.
Samen met haar eigen hond Balto traint Bianca voor het FCI Obedience programma van de Raad van Beheer.

Bianca

Het team van Pension Boslucht

Wij gaan voor topkwaliteit, zowel voor de accommodatie en voeding maar ook in service verlenen!

Bianca

Bianca

“Hallo, welkom op onze site.“
Margriet

Margriet

“Welkom bij Pension Boslucht“

Geertjan

Geertjan

“Wij staan u graag te woord.“

Patricia

Patricia

“Ik zorg met veel plezier voor uw huisdier“

Simone

Simone

“Leuk u hier te treffen!“

Thomas

Thomas

“Ik zorg graag voor een onvergetelijk leuk verblijf van uw huisdier!”

Patty

Patty

Patty komt oorspronkelijk uit Tilburg, maar woont sinds een aantal jaar in Reusel met haar vriend, hond Amy en drie konijnen. Ze heeft de opleiding dierenverzorging in Boxtel afgerond met daaropvolgend de opleiding tot trimster en is sinds juni 2018 werkzaam in het pension. Voordat ze hier kwam werken heeft ze veel ervaring opgedaan in andere pensions, waardoor ze direct goed in het team past.

Dit alles zorgt er voor dat ze in de loop der jaren veel kennis heeft vergaard over het gedrag bij honden en katten, maar ook de verzorging er van, met vachtverzorging als specialisme.


In haar vrije tijd geniet ze van boswandelingen met haar hond Amy. Een lieve labrador die ze heeft opgevangen omdat de vorige eigenaar er niet meer voor kon zorgen. Het maakt haar gelukkig om andere honden en katten gelukkig te maken, dus met veel liefde en plezier doet ze de verzorging van de pensiongasten!